معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی

Development of management and resources Vice-Chancellor

| تاریخ ارسال: 1400/3/17 |
اطلاعیه زمان و مکان برگزاری مرحله سنجش آمادگی جسمانی رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی آزمون استخدام پیمانی مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۲۴

به اطلاع داوطلبان محترم  واجد شرایط رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی آزمون استخدام پیمانی مورخ ۹۹/۱۱/۲۴ دانشگاه می رساند، مرحله سنجش آمادگی جسمانی رشته های شغلی مذکور طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ ۱۹ و ۱۴۰۰/۰۳/۲۰ در محل سالن ورزشی شهید نوری به آدرس: زنجان بلوار پرفسور ثبوتی (جاده گاوازنگ)- بالاتر از مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی- مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، بر اساس جدول زمانبندی زیر برگزار خواهد شد. داوطلبان می بایست در تاریخ تعیین شده و رأس ساعت مقرر با همراه داشتن  کارت ملی، لباس و کفش ورزشی مناسب و بیمه ورزشی در محل مذکور حضور بهم رسانند.

محتوای مصاحبه رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی:
-سنجش قد و BMI (شاخص توده بدنی): ارزیابی شرایط فیزیکی افراد از لحاظ قد و تناسب قد و وزن
-سنجش وضعیت و آمادگی جسمانی: ارزیابی قدرت بدنی و چابکی و توانایی، مدیریت زمان داوطلبان

نکته ۱ : به همراه داشتن لباس و کفش ورزشی مناسب و بیمه ورزشی(حداقل۲۴ساعت پیش از زمان مصاحبه) در زمان سنجش وضعیت آمادگی جسمانی الزامی می باشد. در غیر اینصورت از حضور داوطلب  جهت  انجام ادامه مراحل استخدامی ممانعت به عمل خواهد آمد.
نکته ۲: داوطلبانی که تا تاریخ انتشار این اطلاعیه موفق به ارائه اصل فرم ویژه کرونا به واحد استخدام مدیریت منابع انسانی دانشگاه نگردیده اند تا پیش از انجام مرحله سنجش آمادگی جسمانی فرصت دارند فرم مربوطه را به واحد مذکور تحویل نمایند. در غیر اینصورت از حضور داوطلب  جهت  انجام ادامه مراحل استخدامی ممانعت به عمل خواهد آمد.

جهت مشاهده اسامی داوطلبان واجد شرایط و جدول زمانبندی کلیک نمائید.

دفعات مشاهده: 122 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر